Rreth nesh

Stafi ynë

Një fakt dallues që kontribuon në suksesin tonë me klientë është strategjia jonë e rekrutimit. Ne punësojmë vetëm profesionistë industrish, të cilët kanë njohuri adekuate të funksionimit me media e marrëdhënie me publikun dhe kanë përvojë afatgjate të punës.

Ilir Ibrahimi

Ilir Ibrahimi

CEO

Adriatik Kelmendi

Adriatik Kelmendi

Partner Menaxhues

Fjolla Gashi

Fjolla Gashi

Zyrtare për Mardhënie me Publikun

Rona Sefedini

Rona Sefedini

Zyrtare për Mardhënie me Publikun - Senio

Dren Racaj

Dren Racaj

Dizajner grafik dhe multimedia - Senior

Anita Vllahiu

Anita Vllahiu

Intern Zyrtare për PR dhe Marketing

Na kontaktoni

Presim me kënaqësi të bashkëpunojmë me ju dhe të përkrahim përpjekjet tuaja
për zhvillimin e biznesit.

Lakrishte, Rezidenca Dukagjini Hy.B Nr.21 10000 Pristina, Kosovo

+383 38 73 83 83

info@procon-ks.com

Shkruaj një mesazh