Punët tona

Albaqeramika

Albaqeramika është një kompani udhëheqëse në sektorin e qeramikës dhe pajisjeve sanitare. ProCon iu ka ofruar atyre shërbime të PR-it dhe marketingut për disa vjet. ProCon ka arritur të forcoj dukshëm brendin dhe të mirëmbajë prezencë të mirë tek klientët dhe mediat.

Më shumë

Poliklinika ApikoDent

ApikoDent është një klinikë dentare me më shumë se 30 vjet përvojë në vend. Në vitin 2008, klinika zgjeroi gamën e tyre të shërbimeve duke ndjekur trendet e fundit në fushën e tyre, dhe si rrjedhojë duhej të rifreskonte markën e tyre.

Më shumë

Caritas

Caritas Luxenburg është një OJQ e pavarur Zvicerane, e angazhuar në Zvicër dhe në më shumë se 30 vende të botës, përfshirë edhe Kosovë. Qëllimi i tij është të luftojë varfërinë në një mënyrë të qëndrueshme.

Më shumë

Contour Global

Contour Global LLC është një kompani amerikane e prodhimit të  energjisë me të cilën qeveria e Kosovës në vitin 2018 ka nënshkruar marrëveshje për ndërtimin e kapaciteteve të reja të energjisë në Kosovë.

Më shumë

BERZH – Banka Botërore për Zhvillim dhe Rindërtim

Në Kosovë, BERZH ndihmon bizneset e vogla dhe të mesme të rriten, të kenë sukses, pastaj të rriten përsëri, duke u bërë katalizatorë i mirëfilltë për ekonomitë e tyre lokale, pastaj rajonin e tyre.

Më shumë

Hotel Emerald

Si hotel resort dhe konferencave i parë i këtij lloji në Kosovë, Hotel Emerald kombinon elegancën me rehatinë dhe shërbimet luksoze.

Më shumë

EVKO

Kompania EVKO është themeluar në vitin 1996. Evko është një nga kompanitë më të mëdha në Kosovë për paketimin dhe përpunimin e produkteve ushqimore.

Më shumë

GEKOS

“Gekos Group” është kompani lidere e shpërndarëse me përvojë më shumë se 20 vjet në shpërndarje, duke ofruar konsumatorëve produkte më të mira inovative nga markat më të mira të duhanit dhe alkoolit.

Më shumë

Mjeshtri

Mjeshtri ofron shërbime të mirëmbajtjes dhe instalimit në lidhje me ujin, energjinë elektrike, ngrohjen, kondicionimin, pajisjet shtëpiake, si dhe riparimet e ndryshme.

Më shumë

GEKOS

“Gekos Group” është kompani lidere e shpërndarëse me përvojë më shumë se 20 vjet në shpërndarje, duke ofruar konsumatorëve produkte më të mira inovative nga markat më të mira të duhanit dhe alkoolit.

Më shumë

LTS

LTS është një kompani lokale që hapi linjën e prodhimit të profileve metalike për muret e gipsit në vitin 2016.

Më shumë

Miss Earth

Duke marrë parasysh që arti, sporti dhe bukuria janë ambasadorët më të mirë të vendit tonë, ne nuk kemi hezituar të prodhojmë videon e Miss Kosova, Kaltrina Neziri për prezantimin e saj në Miss Earth 2015 me të gjitha shpenzimet tona.

Më shumë

ProCredit Bank

ProCredit Bank është një bankë tregtare e orientuar drejt zhvillimit që operon në Kosovë që nga viti 2000.

Më shumë

PBC Academy

PBC Academy është një shkollë inovative që ofron përsosmëri në arsimin profesional dhe praktikat e specializuara në sektorin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK).

Më shumë

Seraphine Plaza

Për të qenë i suksesshëm, hoteli duhet të dallohet nga konkurrenca.

Përshtypja e parë e dallimit të një kompanie arrihet tek klientët përmes markës së hotelit.

Më shumë

SCAMPA

SCAMPA është një prodhuesi kryesor i qeseve plastike me shumëllojshmëri të gjerë në Kosovë. Në një periudhë të shkurtër ka qenë në gjendje të kapë një pjesë të konsiderueshme të tregut dhe ajo është e përfaqësuar në disa prej markave më të besueshme dhe më të njohur në vend.

Më shumë

ITP

Parku i Trajnimit të Inovacionit në Prizren është më shumë sesa një park klasik biznesi. ITP ofron një mjedis që nxit sinergjitë midis sektorit privat, institucioneve të arsimit profesional dhe trajnimit dhe aktiviteteve të inovacionit.

Më shumë

Swiss Experience

Swiss Experience, një kompani e sapo-themeluar e specializuar në industrinë e hotelerisë dhe menaxhimit të restoranteve, na angazhuan për zhvillimin e një identiteti dhe dizajni të markës korporative, si dhe menaxhimin e mediave sociale.

Më shumë

Kelmedia

Kelmedia është një agjenci prodhimi dhe marketingu e cila kërkoi një markë e cila do ta përfaqësojë atë me sa më shumë klasë. Përfshirja e shkronjave të formuara në një rreth i dha hijeshinë e synuar.

Më shumë

Banka Ekonomike

Banka Ekonomike është një nga bankat më të mira vendore që operon në Kosovë.

Ne ishim të angazhuar për të kryer të gjitha dizajnet për bankën. Banka kishte çdo ditë detyra që duhej të kryheshin nga ne.

Më shumë

Season nga Otium

Një restorant i ri me konceptin më inovativ në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë, u hap në shtator duke ofruar një kuzhinë të sofistikuar mesdhetare.

Më shumë

Klubi Prodhues i Kosovës (KMC)

Klubi Prodhues i Kosovës (KMC) është një organizatë joqeveritare e cila i bën bashkë prodhuesit vendorë. Anëtarët e klubit janë ndër prodhuesit më të mëdhenj në Kosovë.

Më shumë

Shoqata e Qumështarëve të Kosovës

Shoqata e qumështarëve në Kosovë është një organizatë joqeveritare që përfaqëson sektorin e qumështit në Kosovë.

Më shumë

Qendra e Trajnimeve e Asociacionit të Komunave të Kosovës

Njësia e Trajnimit të Asociacionit të Komunave të Kosovës ofron trajnime për zyrtarët e zgjedhur vendorë sipas nevojave të tyre.

Më shumë

HIB Petrol

HIB Petrol është ndër kompanitë më të mira të derivateve në Kosovë. Shërbimet kualitive të HIB, të dhëna përmes 15 pikave të dërivateve dhe restoranteve ne tërë Kosovën kishin nevojë për promovim më të mirë te publiku.

Më shumë

German Plast

është kënaqësi kur sheh hapjen e një fabrike të re. Për ne në ProCon ishte edhe më shumë kënaqësi të punojmë me German Plast, që nga fillimi i operimit të fabrikës së tyre.

Më shumë

Flux

Flux është kompani investitore në fushën e ndërtimit. Meqë Flux ka kompani amë kompaninë e qeramikës, Albaqeramika, Procon ka zhvilluar logon dhe brendin në përputhje me të.

Më shumë

JAHJAGA FOUNDATION

Kënaqësi është kur ndihmon të tjerët dhe punon për një kauzë në të mirë të shoqërisë. Jahjaga Foundation u krijua me qëllimin e fuqizimit të grupeve të margjinalizuara dhe krijimit të një vendi të barabartë për të gjithë.

Më shumë

DOKUFEST

Dokufest është festivali ndërkombëtar i filmit dokumentar dhe të shkurtër që mbahët çdo vit në qytetin e Prizrenit në Kosovë.

Më shumë

KB BASHKIMI

Klubi basketbollistik Bashkimi në kontaktoi në kohën kur sukseset dhe fitoret e klubit po rriteshin dhe nevoja për të komunikuar me publikun ndjehej që duhej bërë.

Më shumë

AMIK

Shoqata e Institucioneve Mikrofinanicare të Kosovës (AMIK), i ka besuar punën ProCon për menaxhimin e mardhënieve me publikun, dizajnimin dhe planifikimin e rrjeteve sociale, dizajnimin e materialeve promovuese, dhe dizajnimin e logos së re.

Më shumë

Meridian Corporation

Të gjithë kur kemi ditelindjen jemi të emocionuar dhe presim që festa jonë gjithmonë të shkojë mirë. Pikërisht këtë donte edhe Korporata Meridian, kur planifikonte shënimin e 25 vjetorit të themelimit.

Më shumë

Dita Nata

Prezenca e duhur në rrjete sociale, ka dëshmuar që ndihmon në rritjen e shijteve dhe mundëson krijimin e besimit dhe komunikimit më të mirë me klinetin.

Më shumë

Qumështorja Vita

Të punosh me një brend kaq të madh në Kosovë siç është Qumështorja Vita është nder dhe kënaqësi. Qumështoren Vita nuk kemi nevojë ta prezantojmë sepse ajo është e pranishme në tryezat e çdo familje në tërë Kosovën.

Më shumë

KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike (KEDS), ka ekskluzivitetin e shpërndarjes së energjisë elektrike.

Më shumë

Agullimi

Industria e ndërtimit është një nga industritë më të zhvilluara në vendin tonë. Kompania Agullimi është një nga kompanitë invetstitore më të suksesshme.

Më shumë

Na kontaktoni

Presim me kënaqësi të bashkëpunojmë me ju dhe të përkrahim përpjekjet tuaja
për zhvillimin e biznesit.

Lakrishte, Rezidenca Dukagjini Hy.B Nr.21 10000 Pristina, Kosovo

+383 38 73 83 83

info@procon-ks.com

Shkruaj një mesazh