Na kontaktoni

Eja takohemi

Presim me kënaqësi të bashkëpunojmë me ju dhe të përkrahim përpjekjet tuaja
për zhvillimin e biznesit. Ne kemi besimin e plotë se mund t’u dalim përballë
sfidave që na presin dhe jemi të gatshëm të fillojmë bashkëpunimin me ju për
t’u dhënë shërbimet tona.

Lokacioni

Lakrishte, Rezidenca Dukagjini Hy.B Nr.21 10000 Pristina, Kosovo

Phone

+383 38 73 83 83

Email

info@procon-ks.com

Na kontaktoni

Presim me kënaqësi të bashkëpunojmë me ju dhe të përkrahim përpjekjet tuaja
për zhvillimin e biznesit.

Lakrishte, Rezidenca Dukagjini Hy.B Nr.21 10000 Pristina, Kosovo

+383 38 73 83 83

info@procon-ks.com

Shkruaj një mesazh