Ne jemi PROCON

ProCon Group përdor zhvillimin e komunikimit strategjik për të krijuar brendet dhe për të arritur objektiva biznesore vendimtare

MËSO MË SHUMË

Casja jonë, një histori suksesi!

Përparësia dalluese e ProCon Group është struktura organizative – një grup i publicistëve me shumë përvojë vendore dhe ndërkombëtare, që sjell njohuri të specializuara dhe marrëdhënie të mirëfillta me media.

SHËRBIMET

Services (PR)

Punë kreative

Organizim dhe menaxhim i eventeve

Video production

Mbrojtje

PUNËT TONA

PARTNERËT

Na kontaktoni

Presim me kënaqësi të bashkëpunojmë me ju dhe të përkrahim përpjekjet tuaja
për zhvillimin e biznesit.

Lakrishte, Rezidenca Dukagjini Hy.B Nr.21 10000 Pristina, Kosovo

+383 38 73 83 83

info@procon-ks.com

Shkruaj një mesazh