Scampa

Scampa  01
Roll Up_Scampa
Scampa 02

Scampa filloi punën e saj në vitin 2007 si prodhues industrial i qeseve plastike. Pas disa viteve të funksionimit dhe investimeve të mëdha në pajisje dhe staf, fabrika ka rritur kapacitetin për të furnizuar tregun e Kosovës, dhe si e tillë të bëhet e njohur për prodhimet e saj të qeseve plastike të bio degradushme.

Scampa është klient i ynë që nga 2015-a