puzzle-greenoverlay-10

Rreth Nesh

ProCon Group dallohet në treg për shërbimet e besueshme dhe të shpejta të ofruara ndaj klientëve të saj. Moto jonë – Ju dëshmojmë se keni të drejtë! – shpjegon mënyrën se si ne i qasemi problemeve …

Fushëveprimi

Shërbimet e ProCon Group fokusohen parësisht në Marrëdhënie me Publikun, Komunikim Strategjik, Këshilla mbi politikat dhe Avokim…

Shërbimet

PR

Public Relations

KREATIVA

Design & Videos

Portfolio

Klientët

Klientela jonë përbëhet nga korporatat globale, ndërmarrjet publike, si dhe kompanitë private.